Susan Warmenhoven

Over mij

10349149_10152443120109264_9153423085712292502_n

Wie?
Ik ben Susan. Ik ben een kwart eeuw geleden geboren in het pittoreske Schiedam, verhuisde op mijn negende naar een voorstad van Rotterdam en vertoef sinds mijn 18e in Utrecht. Ik studeerde een jaar journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, werkte in een cdwinkel om vervolgens te besluiten dat ik Media & Cultuur wou studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ik specialiseerde me in film, maar volgde ook vakken op het gebied van Franse taal en cultuur, cultuurbeleid en literatuur. Inmiddels zit ik in de afstudeerfase en richt ik mijn blik op de toekomst.

Blog
Met bloggen begon ik op mijn veertiende op Livejournal. Ik moest kwijt naar welke concerten ik ging, dat mijn moeder vervelend deed (en ik natuurlijk helemaal niet) en hoe stom het was om in Hoogvliet te wonen. Ik verhuisde naar web-log en vervolgens naar WordPress alwaar ik aanrommelde met tekstjes over wie ik was en wat ik leuk vond.

Ik heb lang geprobeerd om een one issue blog over film te hebben, maar dat was altijd van korte duur. Simpelweg omdat mijn interesse breder is dan dat. Ik heb een kast vol boeken, ik loop door de stad, reis graag en kijk vooral veel om me heen. Klinkt allemaal heel verantwoord, maar ik kijk ook graag Help Mijn Man Is Klusser, wees maar niet bang.

Werk
Naast mijn geblog heb ik veel voor anderen geschreven. Een selectie daarvan is te lezen in de categorie “Voor een ander”. Daarnaast heb ik veel (vrijwillig) gewerkt voor filmfestivals. Zo was ik social media reporter en assistent Pers & Publiciteit bij het Nederlands Film Festival. Momenteel zit ik in in het projectteam van de Mooie Woorden. Met oog voor vers talent organiseren we met een klein team inspirerende literaire middagen in Hofman Café en komt er binnenkort zelfs een literatuurfestival aan. In de toekomst wil ik graag in de film(festival) wereld werken, maar ook schrijven zal altijd een rol blijven spelen.

Wil je met me samenwerken? Dat kan!

1 comment

Add yours →

  1. He wat een leuke blog! Ik ga hier eventjes verder neuzen hoor! Oh en Btw. Valkenswaard ligt bij mij om de hoek!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Susan Warmenhoven. Theme by Anders Norén.